Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webbvorktreffen Vierhouten

augustus 25 - augustus 27

Het Webbvorktreffen is bedoeld om de oudere motoren de weg op te krijgen. Om het niet te binden aan een jaartal hebben we gezegd een ontmoeting van motoren met een WEBBVORK. Het treffen is onderdeel van de BSA-OC toercompetitie en derhalve zijn alle BSA-OC leden welkom ongeacht op wat voor motor zij naar Vierhouten komen. We hopen wel dat ze die oude machine, met een webbvork, uit de stal halen om hem over de Veluwe te sturen.

Dit jaar is het Webbvorktreffen ook een treffen voor bij de Eenhoorn federatie aangesloten leden. We hopen natuurlijk wel dat die dan ook op hun oude motorfiets met webbvork naar Vierhouten komen.

Voor deelnemers van een andere club of met een ander merk motorfiets, wat ook een deel van ons doel is en daarom van harte welkom, is deelname aan het weekend alleen mogelijk op een motorfiets met een webbvork.

Thema:

*   Kom gewoon met je WEBBVORK motorfiets.
*   En we vinden het erg leuk als je in kleding uit de tijd van je motorfiets komt. Dit zal dan ook beloond worden zoals jullie dat wel kennen van de webbvorktreffen organisatie.

Gegevens

Begin:
augustus 25
Einde:
augustus 27
Evenement Categorie:
Site:
https://www.webbvorktreffen.nl/

Organisator

BSA Owners Club Nederland
Bekijk de site van Organisator